Кадър Бойко Борисов ФБ и Илиана Беновска Като сочен за алфа

...
Кадър Бойко Борисов ФБ и Илиана Беновска Като сочен за алфа
Коментари Харесай

Илиана към Бойко: Беновска, г-н Борисов, да Ви оправя настроението, както казахте!

Кадър Бойко Борисов ФБ и Илиана Беновска 

Като апетитен за " алфа мъжага " Бойко Борисов постоянно се е радвал на положително отношение от страна на множеството журналистки от нежния пол, а и на положителни въпроси. 

Сред тях изпъква обаче собственичката на радио К2, а всяко нейно изявление с Борисов може да влезе един ден в книга със мемоари от ръководството му. 

Днес Илиана Беновска направи следващото си незабравимо изявление с Бойко Борисов, с цел да му оправи настроението. 

Илиана Беновска: Беновска, господин Борисов, да Ви оправя настроението, както казахте! Разбийте митологемата, че пазаруването на самолети на хартия, на чертеж и изборът на Дани Митов като предложение за министър-председател, са били откуп или индулгенция пред американците да не Ви закачат?

Бойко Борисов: Да приказваш, че Ф-16 блок 70 не е добър аероплан...

Илиана Беновска: Това не го приказвам аз, приказват го Вашите съперници!

Бойко Борисов: Вече ми омръзна от тези компромати! Никой не приказва за политика, за стопанска система. Ето, България е една от дребното страни в Европейски Съюз без стопански несъответствия, това се реализира с големи старания. България е една от трите страни в Европейски Съюз, дружно с Дания и Щвеция, която е без нулев недостиг и България е подготвена да влезе в Шенген. Това са ми значимите тематики на мен. А какво споделил някой си, Ицо Шпека от Коньовица или някой различен ми е все тая! Ф-16 блок 70 е най-хубавият аероплан в този клас и нашите водачи ще карат такива самолети! Оттам нататък, отново споделям, в случай че е имало даже и дребен колорит, аз съм работил с доста сътрудници, с доста партньорски служби и с доста от президентите на Съединени американски щати. Кажете ми някой различен в България да е бил 2 пъти в Белия дом. Ами тези хора не са ли знаели преди една година, в случай че е по този начин, както нашите съперници споделят. Хайде да се държим малко по-сериозно.

   Дани Митов е мой избор и никой не ми го е наложил! Никой, в никакъв случай по никакъв метод! И той, и Катя са мой избор. Това, че поддържаме прелестни връзки с партньорските посолства, това е в наша изгода, тъй като ние имаме непрестанно работни срещи. Сега в събота, да, и транспортният министър ще върви, само че и Мария Габриел и Деница Желева също ще бъдат с дипломатите.

Илиана Беновска: И още един въпрос, в случай че позволите, всички са против Вас...

Бойко Борисов: Кои всички?

Илиана Беновска: Радев, държавното управление, „ мутри “ и всевъзможни новоизлюпили се партии.

Бойко Борисов: Аз не давам оценка на никой. Най-добрата оценка я дава българският народ. След като имаш с по няколкостотин хиляди разлика от втория, да не приказваме за шестия. И в случай че има малко повече политическо почитание ще уважат най-малко резултатите, това, което толкоз българи са създали. Ние прелестни връзки и с Вътрешна македонска революционна организация, и с НФСБ, и с „ Воля “, и със Съюз на демократичните сили, и с „ Гергьовден “. Те се събраха и направиха едно Отечествен фронт в този момент.

Илиана Беновска: Създават усещания!

Бойко Борисов: То ще оттече! Няма нищо по-важно от търпението!

Илиана Беновска: А по какъв начин ще коментирате новия състезател на политическата сцена Жан Виденов, който си разреши на една конференция да Ви квалифицира като човек, който към този момент е към края си?

Бойко Борисов: Аз помня едно изявление с Мира Бенатова, когато ме изгони Румен Петков като основен секретар, тогава заглавието беше „ Залезът на Борисов “. Благодаря! 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР